Main Content

Harry Kane je mimo hru: Koho by mohol Tottenham v zime kúpiť?

streda, 15. január 2020 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Kane, Cavani, ilustračný
Kane, Cavani, ilustračný | zdroj: TASR

Harry Kane sa zranil na niekoľko mesiacov a kormidelník Tottenhamu Hotspur José Mourinho musí riešiť komplikácie v ofenzívnej formácie. Kto by mohol v zime prísť do Londýna?

Tottenham Hotspur musí reagovať na niekoľkomesačné zranenie Harryho Kanea. Spurs totiž potrebujú góly a bez svojho lídra to budú mať náročné. V druhej polovici ročníka sa navyše chyby neodpúšťajú a partia Josého Mourinha sa veľmi jednoducho môže dostať do problémov.

Portál 90min.com prišiel s menoslovom hráčov, ktorí by za istých okolností mohli v zimnom transferovom okne Kohútov posilniť. Prvým z nich je Belgičan Christian Benteke, ktorý podáva spoľahlivé výkony v konkurenčnom Crystal Palace.

Do úvahy prichádza aj uruguajský bombardér Edinson Cavani z francúzskeho Parížu Saint-Germain, ktorý je dlhodobo spájaný s transferom niekam inam. Vylúčené vraj nie je ani angažovanie Gabriela Barbosu, ktorý stále patrí Interu, kde sa nepresadil, ale aktuálne žiari v brazílskom Flamengu.

Ďalším do partie je Poliak Krzysztof Piatek, ktorému sa v poslednej dobe nedarí presadzovať v AC Miláno a prestup by bez väčších diskusií privítal. Posledným adeptom na dočasné nahradenie Kanea je vraj Fernando Llorente. Skúsený Španiel z SSC Neapol, ktorý v minulom ročníku patril medzi hrdinov Spurs pri ťažení Ligou majstrov.

Tak či onak, Tottenham Hotspur musí konať rýchlo, pretože Harry Kane reálne nemusí v tejto sezóne už zasiahnuť do diania a transferové okno sa zatvára za približne dva týždne.