Main Content

TRANSFER NEWS (13.1.): Juventus pracuje na príchode Pogbu

pondelok, 13. január 2020 10:16 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Shaw do Leicestru?

Vedenie Leicestru City pokračuje v hľadaní nového krajného obrancu, pričom The Foxes sa aktuálne zamerali na anglického beka Lukea Shawa, ktorý momentálne oblieka dres konkurenčného Manchestru United.

Juve komunikuje

Šéfovia Juventusu Turín údajne komunikujú so známym agentom Minom Raiolom, ktorý okrem iných zastupuje aj francúzsku hviezdu Paula Pogbu. Pogba je hráčom Manchestru United, ale dlhodobo sa hovorí o tom, že by mohol z Old Trafford odísť.

Duda na polroka

Slovenský reprezentant Ondrej Duda bude počas najbližšieho polroka pôsobiť v anglickej Premier League. Hráč Herthy Berlín sa dohodol s Norwichom City na polročnom hosťovaní. Prioritou je záchrana v najvyššej anglickej súťaži.

Todibo do Schalke

Údajne je na spadnutie odchod francúzskeho mladíka Jeana-Claira Todiba z FC Barcelona do nemeckej Bundesligy. Talentovaný stopér, ktorý vysedáva na lavičke, by mohol hrať najbližšieho polroka za Schalke 04.

Nový útočník?

Luis Suarez bude najbližšie 4 mesiace zranený a povráva sa, že vedenie katalánskeho giganta FC Barcelona bude hľadať v januárovom prestupovom období za uruguajského bombardéra náhradu. Adeptov je hneď niekoľko.

Lemar a Wolves?

Francúzsky stredopoliar Thomas Lemar, ktorý je na odchode z Atlética Madrid, a sledujú ho Tottenham Hotspur a Chelsea, by vraj mohol nakoniec zamieriť do Wolverhamptonu Wanderers. Wolves hľadajú posily.