Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (11.1): Eriksen blízko odchodu, Palace s veľkou posilou

sobota, 11. január 2020 11:28 | Autor: Timotej Gašper

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Tottenham: Podľa Sky Sports sa Inter čoraz viac približuje kúpe Christiana Eriksena z Tottenhamu, pričom rokovania by mali pokračovať po víkende. (Sky Sports)

Manchester United: Klub z Old Trafford hľadá posily do defenzívy, pričom riešením by mal byť prestup Issu Diopa z West Hamu. (Sky Sports

Manchester United: Bruno Fernandes zo Sportingu Lisabon je blízko odchodu na Old Trafford, no tento transfer musí byť podľa Daily Mail skompletizovaný do konca mesiaca, inak sa portugalská hviezda rozhodne pre iný klub. (Daily Mail)

Tottenham: Keďže Harry Kane je dlhodobo zranený, Tottenham môže v najbližších dňoch osloviť Moussu Dembélého, o ktorého aktívne bojuje aj Chelsea. (Daily Star)

Manchester City: Francúzsky obranca Aymeric Laporte sa po dlhých mesiacoch pauzy konečne vráti po zranení na trávnik. Jeho plné nasadenie sa očakáva ešte koncom tohto mesiaca. (The Times

West Ham: Klub z Londýna bol spájaný s kúpou Marouane Fellainiho, no „The Hammers“ túto špekuláciu vyvrátili. (The Sun

Crystal Palace: Londýnsky celok sa v piatok poobede pochválil novou posilou. Klub zo Selhurst Parku posilnil skúsený turecký útočník Cenk Tosun, ktorý prišiel z Evertonu na polročné hosťovanie. (transfermarkt.com)