Main Content

Chystá sa prestupová bomba: Jamés Rodriguez do Evertonu?

pondelok, 6. január 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: TASR

Jamés Rodriguez bol vo svojej kariére už niekoľkokrát spájaný s prestupom do Premier League. Zatiaľ si však vo Veľkej Británii nezahral. To by sa ale už čoskoro mohlo zmeniť. Záujem má jeho bývalý kouč.

Denník ​the Mirror píše, že Jamésa Rodrigueza by do anglickej Premier League mohol dotiahnuť taliansky tréner Carlo Ancelotti. Ancelotti sa už s Jamésom vo svojej kariére stretol, viedol ho v Reale Madrid. Rodriguez je stále hráčom Bieleho Baletu, ale dlho to už platiť nemusí.

Kolumbijský reprezentant sa stal na Santiago Bernabeu hráčom druhého sledu a buď nenastupuje vôbec alebo ako náhradník. To sa mu nepozdáva a chce to zmeniť. „Jamés by mohol v zime zamieriť do liverpoolskeho Goodison Parku,“ píše sa vo Veľkej Británii.

„Ancelotti chcel Rodrigueza získať už do talianskeho SSC Neapol, ale nepodarilo sa mu to. Preto to skúša počas pôsobenia v Evertone,“ domnievajú sa Angličania. Kolumbijčan sa doposiaľ k svojej budúcnosti nevyjadril.

Everton zmenil trénera a rád by v druhej časti ročníka zabojoval o európske poháre. Karamelky nemajú zlý káder, pričom príchod Jamésa Rodrigueza by ich kvalitu posunul ešte o ďalšiu úroveň vyššie. Tento transfer by mal zmysel aj po marketingovej stránke.