Main Content

Liverpool je v hre o dvoch futbalistov z Premier League

štvrtok, 2. január 2020 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Liverpool by nemal byť v zimnom prestupovom období príliš aktívny, ale predsa len by nejaké nové posily mohli na Anfield Road prísť. Aktuálne sa hovorí o dvoch hráčoch z Norwich City.

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp povedal, že The Reds nebudú v januárovom prestupovom období na trhu príliš aktívni, ale to nebráni britským plátkom, aby špekulovalo o možných transferových cieľoch víťaza Ligy majstrov.

Renomovaný zdroj ​The Athletic informuje, že Červení momentálne monitorujú dvojicu hráčov z Norwichu City, ktorý z plných síl bojuje o udržanie v Premier League. „Liverpool sleduje Emiliana Buendíu. Má 23 rokov a v druhej sezóne za sebou podáva veľmi kvalitné výkony.“ Buendía má platný kontrakt do roku 2024. 

Aj ďalší prestupový cieľ Liverpoolu je zmluvne viazaný. Dvadsaťjedenročný mladík Jamal Lewis má s Norwichom podpísanú zmluvu do roku 2023. „Ak sa situácia v Norwichi nezlepší, hráč bude uvažovať o odchode inam,“ domnievajú sa britskí novinári.

Liverpoolčania už v zime jedného futbalistu získali, konkrétne Takumiho Minamina z rakúskeho Red Bull Salzburg. Klopp je známy tým, že v uplynulých sezónach sa sústreďuje na mladších a talentovaných hráčov.