Main Content

TRANSFER NEWS (31.12.): Leicester, Coutinho, DCL či Brewster

utorok, 31. december 2019 10:07 | Autor: Jakub Vaverka

Marcos Rojo
Marcos Rojo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United lovia v Portugalsku

Manchester United by mohol prvú zimnú posilu získať z portugalskej najvyššej súťaže. Konkrétne sa jedná o veľmi talentovaného Gedsona Fernandesa, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje v drese Benficy Lisabon.

Rojo na odchode?

V januárovom transferovom okne by mohol z Manchestru United odísť argentínsky obranca Marcos Rojo. Rojo má údajne na stole niekoľko ponúk, pričom na Old Trafford v uplynulých mesiacoch prakticky stagnoval.

Chelsea v hre o Coutinha?

Londýnska Chelsea sa chce zapojiť do prestupovej hry o brazílskeho reprezentanta Coutinha, ktorý je momentálne na hosťovaní zo španielskeho giganta FC Barcelona v nemeckom Bayerne Mníchov. Coutinho v minulosti v Premier League obliekal dres Liverpoolu.

United a DCL?

Manchester United je údajne v hre o Dominica Calvert-Lewina, ktorý veľmi dobrú formu v konkurenčnom Evertone. Liverpoolsky celok by bol ale nerád, keby DCL odišiel už v zimnom prestupovom období.

Leicester bude nakupovať

Tréner Leicestru City Brendan Rodgers priznal, že aj on, rovnako ako každý tréner, pozorne sleduje situáciu na prestupovom trhu, pričom nie je vylúčené, že The Foxes v januárovom transferovom okne privedú nové meno.

Brewster na hosťovanie?

Nesmierne talentovaný mladík Rhian Brewster by mohol opustiť Liverpool na polročné hosťovanie, pretože v prvom tíme The Reds sa dostáva do zostavy len zriedka. Záujem o jeho služby majú Aston Villa a Swansea City.