Main Content

TRANSFER NEWS (30.12.): Nová zmluva pre Karima Benzemu?

pondelok, 30. december 2019 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Haaland hráčom Dortmundu

Erling Braut Haaland nový klub. Nesmierne talentovaný nórsky zakončovateľ opustil Red Bull Salzburg a zamieril do Borussie Dortmund. BVB s ním podpísal kontrakt do roku 2024 a Salzburg zarobil 20 miliónov eur.

Dembele do Manchestru United?

V prestupovom boji o Haalanda neuspel Manchester United, ktorý sa sústreďuje na ďalšie transferové ciele. Red Devils sa aktuálne snažia na Old Trafford priviesť Moussu Dembeleho, ktorý podáva výborné výkony v Lyone.

Nová zmluva Benzemu?

Karim Benzema hrá v tomto ročníku v Reale Madrid naozaj výborne, pričom góly a asistencie by mu mohli priniesť nový kontrakt. Francúzsky útočník je zmluvne viazaný s Bielym Baletom do roku 2021. Merengues sú s ním spokojní.

Moyes prebral West Ham

Prehra s Leicestrom City zlomila trénerský väz Manuelovi Pellegrinimu a West Ham United rýchlo hľadal nového kouča. The Hammers nelenili a už včera oznámili, že novým kormidelníkom Kladivárom je David Moyes.

Upamecano a Arsenal?

Arsenal má stále problémy v obrany, pričom The Gunners chcú defenzívnu otázku riešiť v zimnom prestupovom období. Na Emirates Stadium by mohol prísť talentovaný stopér Dayot Upamecano, ktorý hrá kvalitne v nemeckom Lipsku.

Giroud na lane West Hamu

Prvou zimnou posilou nového trénera West Hamu United Davida Moyesa v tíme The Hammers by mohol byť francúzsky útočník Olivier Giroud. Giroud je v Chelsea prehliadaný, ale rád by ostal v Premier League.