Main Content

TRANSFER NEWS (18.12.): Haaland, Artetov plat či hviezdičky z Bundesligy

streda, 18. december 2019 08:13 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Haaland
Erling Haaland | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Haaland za 76M

Momentálne je najväčším favoritom na získanie Erlinga Brauta Haalanda z rakúskeho Red Bull Salzburg anglický celok Manchester United. Mladý Nór by mohol stáť približne 76 miliónov libier. Klub je ochotný túto čiastku zaplatiť.

Chelsea a Bailey?

Londýnska Chelsea bude v januárovom prestupovom okne bojovať o ospevovaného Leona Baileyho, ktorý dlhodobo patrí medzi herných lídrov nemeckého klubu Bayer Leverkusen. Bailey by sa vraj odchodu do Anglicka nebránil.

Spurs v hre o Havertza

Aj ďalší mladík Bayeru Leverkusen je žiadaný, jedná sa o Kaia Havertza, nádejného zakončovateľa, o ktorého možnom prestupe sa špekuluje niekoľko mesiacov. Havertz by sa podľa najnovších správ mohol sťahovať do Tottenhamu.

5M ročne

Ak sa trénerom londýnskeho Arsenalu stane španielsky tréner Mikel Arteta, jeho ročný plat sa bude pohybovať na úrovni päť miliónov libier ročne. Momentálne ale nie je isté, či ho manažment Gunners dokáže získať.

Ibra a Everton?

Teraz, keď sa trénerom Evertonu stal Carlo Ancelotti, vraj nie je vylučené, že by sa v zimnom prestupovom období do Goodison Parku sťahoval skúsený švédsky veterán Zlatan Ibrahimovič. Severan stále nemá klub.

Sané možno odíde

Tréner Manchestru City Pep Guardiola nevie podľa vlastných slov úplne zaručiť, že nemecký mladík Leroy Sané v klube ostane minimálne do konca sezóny. Nie je tajomstvom, že Sané má niekoľko ponúk z Bundesligy.