Main Content

TRANSFER NEWS (17.12.): Trénerské rošády, Sancho či Leicester

utorok, 17. december 2019 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

Nemanja Matic
Nemanja Matic | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ancelotti trénerom Evertonu

Podľa dostupných informácií by mal byť taliansky tréner Carlo Ancelotti dohodnutý s liverpoolskym Evertonom, pričom všetko by malo byť oficiálne potvrdené už čoskoro. Karamelky v mini-trénerskom súboji zdolali londýnsky Arsenal.

Arteta a Arsenal?

Keď už má Carlo Ancelotti namierené do Evertonu, novým koučom Arsenalu by sa vraj mohol stať Mikel Arteta. Španielsky tréner, ktorý v minulosti obliekal dres The Gunners a momentálne pôsobí ako asistent Pepa Guardiolu v Manchestri City.

Sancho a City?

Anglický majster Manchester City reálne zvažuje, že získa späť Jadona Sancha, ktorý je aktuálne hráčom nemeckej Borussie Dortmund a chce to prakticky každý veľkoklub. Sancho v mladosti pôsobil v akadémii City.

Matič možno do Interu

Nemanja Matič, ktorý je na odchode z Manchestru United, by mohol v januárovom transferovom okne prestúpiť do talianskej Serie A. Na Apeninskom polostrove má o tohto Srba záujem Inter Miláno.

Maddison ostane

Žiadaný anglický reprezentant James Maddison, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v drese Leicestru City, by mohol ostať na King´s Power Stadium minimálne do konca prebiehajúcej sezóny.

Chilwell stále cieľ

Väčší problém bude mať Leicester City s udržaním ospevovaného obrancu Bena Chilwella. Chilwell je v posledných týždňoch naozaj výborný, pričom do svojich radov by ho veľmi chcela získať konkurenčná Chelsea.