Main Content

TRANSFER NEWS (14.12.): Stane sa Timo Werner posilou Realu Madrid?

sobota, 14. december 2019 12:00 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Torreira do Talianska?

Nie je tajomstvom, že Lucas Torreira nie je spokojný v londýnskom Arsenale a rád by sa vrátil do talianskej Serie A, kde pôsobil v Sampdorii Janov. Torreiru aktuálne sleduje SSC Neapol, ktorý sa chce v zime posilniť.

Rokovania o trénerovi

Arsenal hľadá posily, ale ešte predtým, ako získa hráčov, chce získať trénera. The Gunners pracujú na príchode ospevovaného kormidelníka Nuna Espirita Santa, ktorý odvádza skvelú prácu vo Wolverhamptone Wanderers.

Werner a Real?

Real Madrid má nový prestupový cieľ. Je ním nemecký útočník Timo Werner, ktorý by vraj mohol v januárovom prestupovom období definitívne opustiť RB Lipsko. Biely Balet je jedným z množstva klubov, ktoré Wernera sledujú.

Giroud a Serie A

Olivier Giroud už neplánuje pokračovať v Chelsea, kde vysedáva na lavičke náhradníkov a prvý raz v kariére by mohol skúsiť šťastie v talianskej Serie A. Tréner Lampard povedal, že so Giroudom budúcnosť neriešil.

Aleňa na lane Betisu

Carles Aleňa, barcelonský mladík, ktorý je dlhodobo prehliadaný v Áčku katalánskeho veľkoklubu, by mohol odísť na hosťovanie do konkurenčného Realu Betis. Sevillský klub by sa chcel v novom roku posilniť.

Nech sa rozhodne

Tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho povedal, že rozhodnutie o budúcnosti Christiana Eriksena nechá na samotnom hráčovi. The Special One bude rád, keď Dán ostane v Spurs, ale nebude ho do toho tlačiť.