Main Content

TRANSFER NEWS (13.12.): Pochettino trénerom Manchestru City?

piatok, 13. december 2019 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dve alebo tri posily

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer si myslí, že Red Devils potrebujú v zimnom prestupovom období približne dve alebo tri nové posily. Diabli by chceli na jar vyhrať Európsku ligu, ktorá im prinesie miesto v Lige majstrov.

Pochettino do City?

Ak sa španielsky tréner Pep Guardiola rozhodne, že v roku 2020 odíde z Manchestru City, vedenie anglického majstra je pripravené reagovať vo veľkom štýle. Nástupcom Guardiolu by sa mohol stať Argentínčan Mauricio Pochettino.

Tomori podpísal

Talentovaný mladý obranca Fikayo Tomori podpísal s Chelsea nový päťročný kontrakt. Nová zmluva Tomoriho na Stamford Bridge bude platiť do roku 2024. Hráč sa vyjadril, že v modrej časti Londýna je veľmi spokojný.

Willian čaká zmluvu

Ďalším hráčom Chelsea, ktorý by mal predĺžiť svoj kontrakt je Brazílčan Willian. Willianovi končí na konci ročníka zmluva a vo veľkom je spájaný s odchodom do španielskej La Ligy. Tréner Frank Lampard ale chce, aby ostal.

Výpredaj nebude

Kormidelník Leicestru City Brendan Rodgers rezolútne odmietol, že by The Foxes v januárovom prestupovom období plánovali výpredaj. Faktom je, že záujem o hráčov LFCF medzi konkurentmi je skutočne obrovský.

United veria v Sancha

Manchester United verí v tom, že v januárovom prestupovom období získa anglického reprezentanta Jadona Sancha, ktorý by sa mal definitívne rozlúčiť s Borussiou Dortmund. Bundesligu by mohol vymeniť za Premier League.