Main Content

TRANSFER NEWS (12.12.): Gerrard, Ancelotti, Koulibaly či Zaha

štvrtok, 12. december 2019 11:10 | Autor: Jakub Vaverka

Steven Gerrard
Steven Gerrard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Haaland možno do Nemecka

Erling Braut Haaland je blízko k odchodu z rakúskeho Red Bullu Salzburgu. Mladý nórsky útočník by sa údajne mohol sťahovať do nemeckej Bundesligy, kde majú o jeho služby záujem RB Lipsko a Borussia Dortmund.

Zaha na lane Chelsea

Londýnska Chelsea má v pláne zimné posilnenie, pričom už v týchto dňoch vraj Blues začínajú pracovať na získaní reprezentanta Pobrežia Slonoviny Wilfrieda Zahu. Zaha je hviezdou konkurenčného Crystal Palace.

Gerrard podpíše novú zmluvu

Steven Gerrard je spokojný v škótskom Glasgowe, pričom s jeho prácou sú spokojní aj šéfovia Rangers, z čoho pramení, že dlhoročný kapitán anglického Liverpoolu by mal už čoskoro podpísať s klubom nový kontrakt.

Koulibaly aj s Ancelottim?

Povráva sa, že ak londýnsky Arsenal získa talianskeho trénera Carla Ancelottiho, ktorý skončil na lavičke SSC Neapol, v zime by následne mohol na Emirates Stadium prísť aj stopér Partonopei Kalidou Koulibaly.

Higuaín dostane novú zmluvu

Gonzalo Higuaín je častým terčom kritiky, ale v Juventuse Turín našiel stratenú fazónu a tréner Maurizio Sarri naňho nedá dopustiť. El Pipita má kontrakt platný do roku 2021, ale novú zmluvu by mohol podpísať už čoskoro.

Saul za 128 miliónov libier?

Manchester United plánuje získať ospevovaného španielskeho stredopoliara Saula Nigueza, ktorý podáva výborné výkony v Atléticu Madrid. Saul nebude lacný, Devils by zaňho museli zaplatiť 128 miliónov libier.