Main Content

TRANSFER NEWS (9.12.): Pogba lákaný Realom, Dembelé a Premier League

pondelok, 9. december 2019 11:40 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea lanári Akého

Londýnska Chelsea bude chcieť získať v zimnom prestupovom období nového stredného obrancu. Možnosťou je holandský stopér Nathan Aké, ktorý oblieka dres konkurenčného AFC Bournemouth a v minulosti na Stamford Bridge už pôsobil.

Pogbov letný odchod?

Paul Pogba podľa dostupných informácií v zimnom transferovom období nezmení dres, ale očakáva sa, že v letnom prestupovom okne opustí Manchester United a zamieri do Realu Madrid, ktorý ho dlhodobo sleduje.

Ferguson by sa nebránil

Darren Ferguson, ktorý dočasne prevzal liverpoolsky Everton po odchode trénera Marca Silvu, by sa nebránil tomu, keby klub, v ktorom odohral viac ako 270 ligových zápasov, viedol dlhodobo. Fergusonovi zverenci v sobotu porazili Chelsea 3:1.

Dembélého láka Premier League

Ousmane Dembélé, ktorý je dlhodobo spájaný s prestupom zo španielskeho klubu FC Barcelona by mohol zamieriť do anglickej Premier League. Táto súťaž ho láka, pričom záujem o jeho služby majú mať Chelsea a Manchester City.

Rakitič je spokojný

Chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič, ktorý bol na odchode z Barcelony, predviedol v sobotu proti Mallorce (5:2) výborný výkon a začalo sa špekulovať o tom, že by mohol na Camp Nou ostať. „Raki“ je v Barce spokojný a odísť nechce.

Arsenal hľadá nového trénera

Arsenal nie je spokojný s prácou dočasného trénera Fredricka Ljungberga, pričom nepresvedčivé výkony hráčov The Gunners by mohli viesť k urýchlenému zháňaniu nového kouča. V hre sú Allegri, Simeone či Ten Hag.