Main Content

Real Madrid chce v roku 2020 dokončiť to, čo začal v lete

sobota, 7. december 2019 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid bol v letnom prestupovom období veľmi blízko k získaniu holandského reprezentanta Donnyho Van De Beeka z Ajaxu Amsterdam. Nakoniec z toho ale nič nebolo. Teraz môže byť situácia iná.

Real Madrid je pripravený dokončiť biznis, ktorý začal v lete, ale doposiaľ ho nedokázal dotiahnuť do úspešného konca. Biely Balet chce v úvode roku 2020 získať Donnyho Van De Beeka z Ajaxu Amsterdam. Van De Beek má za sebou skvelý uplynulý ročník, kedy mu s Ajaxom vyšlo takmer čokoľvek.

Tento mladí ale hrá výborné aj v prebiehajúcej sezóne. Má iba 22 rokov, ale zaujíma sa oňho niekoľko veľkoklubov. Na čele zoznamu nápadníkov má byť práve španielsky gigant Real Madrid. „Biely Balet pripravuje na Van De Beeka 55 miliónov eur,“ informuje holandský denník De Telegraaf.

V lete sa hovorilo, že Los Blancos boli ochotní za jeho služby zaplatiť 70 až 80 miliónov eur, ale nadšenie okolo tohto talentovaného ofenzívneho univerzála o niečo oslablo, čo by Real mohol v konečnom dôsledku využiť.

Samotný Van De Beek sa snaží o svojej budúcnosti nehovoriť a sústrediť sa na výkony v drese amsterdamského veľkoklubu. K transferu by mohlo podľa dostupných správ dôjsť už v zimnom transferovom okne.