Main Content

Chelsea je v hre o veľkú ofenzívnu hviezdu z Premier League

piatok, 6. december 2019 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Roman Abramovič, Chelsea
Roman Abramovič, Chelsea | zdroj: TASR

Chelsea zatiaľ nemôže nakupovať, ale už čoskoro to môže byť inak. Prvou posilou Modrých po transferovom bane by sa mohol stať Wilfried Zaha.

Londýnska Chelsea sa už pripravuje na obdobie, kedy bude môcť nakupovať nových futbalistov, pričom jednou z prvých posíl The Blues by sa mohol stať Wilfried Zaha. Ofenzívna hviezda londýnskeho Crystal Palace je spájaná so zmenou dresu už niekoľko mesiacov, ale Zaha zatiaľ The Eagles neopustil.

Pritom tomu bolo veľmi blízko v lete, ale k transferu nakoniec nedošlo. „Zaha bol prestupovým cieľom Arsenalu a Evertonu, ale ani jeden z týchto klubov nedokázal 27-ročného futbalistu získať,“ píše denník ​The Independent.

Reprezentanta Pobrežia Slonoviny má teraz lanáriť Chelsea, čo potvrdilo niekoľko zdrojov. „Hráčov agent Federico Pastorello je v kontakte s Chelsea a Zahov prestup na Stamford Bridge nie je vylúčený,“ píšu anglickí novinári.

„Keď ste v Crystal Palace a hráč podáva naozaj dobré výkony, začnú sa oňho zaujímať rôzne veľkokluby a nie vždy je jednoduché ho udržať. V hre sú veľké peniaze.  Uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Kým ten deň ale nepríde, budem rád, že ho mám v tíme a budem s ním pracovať,“ povedal na Zahovu adresu tréner The Eagles Roy Hodgson.