Main Content

TRANSFER NEWS (6.12.): Odíde Ousmane Dembélé do Manchestru City?

piatok, 6. december 2019 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea chce Zahu

Londýnska Chelsea sa chystá na budúci kalendárny rok a objavili sa správy, že na Stamford Bridge by mohol prísť Wilfried Zaha. Zaha odvádza dlhodobo kvalitné výkony v drese konkurenčného Crystal Palace a rád by zmenil dres.

Sancho za 119M?

Manchester United nechce nechať nič na náhodu a chce získať Jadona Sancha z Borussie Dortmund čo najskôr. Cena? 119 miliónov libier. Anglický reprezentant je spájaný s odchodom z Bundesligy už niekoľko týždňov.

Haaland za 17M

Nórsky útočník Erling Braut Haaland, ktorého chcú prakticky všetky európske veľkokluby, má vraj v zmluve s Red Bullom Salzburgom výkupnú klauzulu vo výške 17 miliónov eur. Salzburg chce na ňom ale zarobiť viac.

Dembélé do Manchestru City?

Trápenie Ousmanea Dembélého v španielskej Barcelone by čoskoro mohlo byť na konci. Záujem o tohto problémového francúzskeho útočníka mal totiž prejaviť anglický šampión Manchester City. K prestupu by mohlo dôjsť v roku 2020.

Strootman môže odísť

Anabáza holandského stredopoliara Kevina Strootmana vo francúzskej Ligue 1 by čoskoro mohla byť na konci. Dôvodom je fakt, že Olympique Marseille vraj zvažuje predaj tohto futbalistu v januárovom prestupovom okne.

Demiral a Arsenal?

Londýnsky Arsenal pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného Demirala z Juventusu Turín. Kanonieri vraj chcú tohto hráča získať tak veľmi, že by obetovali svojho španielskeho obrancu Bellerína.