Main Content

Škriniara chce popri Barcelone a Reale Madrid ďalší veľkoklub

piatok, 6. december 2019 09:09 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar patrí medzi najväčšie hviezdy Interu Miláno, s ktorým môže v tejto sezóne dosiahnúť viacero veľkých úspechov. V hre je účasť v osemfinále Ligy majstrov, ale aj boj o vysnívaný majstrovský titul v Serii A. Otázne však je, či náš reprezentant aj po tejto sezóne zostane v meste módy.

Špekulácie o odchode žilinského odchovanca do ešte "hviezdnejších" klubov boli na dennom poriadku už od prvých mesiacov jeho úspešného pôsobenia v Interi Miláno. Naposledy zarezonovali v médiach vyjadrenia hráčskeho agenta Mitaha Halisa zo spoločnosti Stars & Friends, ktorý Škriniara zastupuje a ktorý bez okolkov povedal, že cena slovenského obrancu je 100 miliónov eur. Zaujímať sa oňho vraj majú hlavne Real Madrid a FC Barcelona, no podľa Halisa je aktuálne vo väčšej núdzi posilniť sa skôr Real, preto je jeho prestup na Santiago Bernabeu reálnejší, než príchod na Camp Nou.

Najnovšie správy, s ktorými prišlo niekoľko zahraničných portálov na čele so Sempreinter.com či foot-sur7.fr však uvádzajú, že 24-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom je aj v hľadáčiku Parížu St. Germain. Francúzsky veľkoklub podobne ako Barcelona a Real Madrid bude čeliť neľahkej úlohe presvedčiť Inter, aby predaj mladého obrancu vôbec umožnil. Slovenský stopér pritom len nedávno podpísal s Nerazzurri nový vylepšený kontrakt, vďaka ktorému si finančne prilepšil.