Main Content

TRANSFER NEWS (27.11.): Haaland v januári? Sterling rokuje

streda, 27. november 2019 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Raheem Sterling a Phil Foden
Raheem Sterling a Phil Foden | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Haaland v januári

Najnovšie informácie z Britských ostrovov hlásajú, že Manchester United bude z plných síl v januárovom prestupovom období bojovať o nórskeho útočníka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý podáva výborné výkony v Salzburgu.

Eriksen má ponuky

Christian Eriksen podľa všetkého v budúcom kalendárnom roku odíde z Tottenhamu Hotspur. Tento dánsky stredopoliar má momentálne ponuky od Realu Madrid a Juventusu Turín. V Londýne už zrejme dlhšie neostane.

Fernandes podpísal

Bruno Fernandes, o ktorého už niekoľko prestupových období bojuje množstvo európskych veľkoklubov, podpísal so Sportingom Lisabon nový kontrakt. To je ho transfer komplikuje. Favoritom na jeho získanie ostáva Tottenham.

Moyes a West Ham?

Aj keď bol tréner David Moyes pôvodne spájaný s návratom do liverpoolskeho Evertonu, momentálne to vyzerá, že by mohol prevziať londýnsky West Ham United, ktorý pod vedením Manuela Pellegriniho stratil iskru.

Arsenal loví vo Wolves

Vedenie Arsenalu, ktoré prestáva byť spokojné so španielskym trénerom Unaiom Emerym sa vraj zameralo na kormidelníka Nuna Espirita Santa. Espirito Santo odvádza výborné služby pre Wolverhampton Wanderers.

Sterling rokuje

Vedenie Manchestru City robí síce pomalé, ale isté kroky k novej zmluve Raheema Sterlinga. Anglický majster začal rokovať s týmto reprezentantom Albionu, ktorý by mohol na Etihad Stadium podpísať nový, dlhodobý kontrakt.