Main Content

TRANSFER NEWS (22.11.): Torreira, Mourinho, Bale či Giroud

piatok, 22. november 2019 11:09 | Autor: Jakub Vaverka

Lucas Torreira
Lucas Torreira | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho nepotrebuje nových hráčov

Tréner José Mourinho na tlačovej konferencii povedal, že v januárovom prestupovom období nepotrebuje do Tottenhamu Hotspur kupovať nových futbalistov. Spomína sa však, že sleduje Rubena Diasa z Benficy Lisabon.

Bale Tottenham neposilní

Veľa sa hovorilo o tom, že by sa Gareth Bale mohol v zimnom transferovom okne vrátiť z Realu Madrid do Tottenhamu Hotspur. Aktuálne to ale vyzerá nepravdepodobne, pretože samotný José Mourinho povedal, že Spurs Balea nezískajú.

Torreira do Serie A?

Lucas Torreira momentálne nie je v Arsenale spokojný, preto sa hovorí o tom, že by mohol v nasledujúcom kalendárnom roku odísť preč. Reálny je jeho návrat do talianskej Serie A, kde pôsobil v drese Sampdorie Janov.

Girouda láka Inter

Olivier Giroud je sklamaný, že dostáva v londýnskej Chelsea veľmi málo priestoru, preto vo veľkom rieši svoju budúcnosť. Momentálne ho chce získať hlavne taliansky Inter, ktorý vedie kormidelník Antonio Conte.

Todibo má ponuky

Talentovaný obranca FC Barcelona Jean-Claire Todibo, ktorý prakticky nedostáva šance v FC Barcelona, je spájaný s transferom do nemeckého Bayeru Leverkusen. Okrem toho ho sleduje niekoľko klubov z anglickej Premier League.

Chilwell vraj nikam neodíde

Leicester City sa pripravuje na zimné prestupové obdobie, v ktorom LCFC chcú ubrániť anglického obrancu Bena Chilwella, o ktorého je obrovský záujem. Chilwella pozorne sleduje hlavne londýnska Chelsea.

Odegaardov návrat?

Martin Odegaard, ktorý je momentálne na hosťovaní v španielskom Reale Sociedad San Sebastián, by sa vraj mohol vrátiť do Realu Madrid predčasne. Mladý Nór sa v tomto ročníku konečne našiel a podáva veľmi kvalitné výkony.