Main Content

TRANSFER NEWS (16.11.): Ceballos neostane v Arsenale

sobota, 16. november 2019 14:18 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Ceballos
Dani Ceballos | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neves nikam nepôjde

Wolverhampton neplánuje predať portugalského reprezentanta Rubena Nevesa, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony a hovorí sa, že ho sleduje stále viac európskych veľkoklubov. Neves celú vec nekomentoval.

Saného odchod?

Leroy Sané možno v budúcom kalendárnom roku nebude pokračovať v Manchestri City. Už tento rok sa špekulovalo, že by sa tento nemecký reprezentant mohol vrátiť do Bundesligy, kde sa o jeho služby zaujímal Bayern Mníchov.

H-O a Real Madrid?

Callum Hudson-Odoi je podľa dostupných správ v hľadáčiku španielskeho giganta Realu Madrid. Očakáva sa, že tento Angličan bude patriť medzi hviezdy budúcnosti, čo neušlo pozornosti Los Blancos.

Ceballosov návrat

Dani Ceballos chcel pôvodne ostať po hosťovaní v Arsenale na Emirates Stadium natrvalo, ale momentálne to vyzerá, že sa vráti späť do Realu Madrid. Biely Balet s ním vraj údajne má určité plány.

Hysaj a Chelsea

Obranca SSC Neapol Elseid Hysaj je opäť spájaný s londýnskou Chelsea, kde mohol prestúpiť už pred rokom. Hysaj sa nechystá dlhodobo ostávať pod sopkou Vezuv a ak po ňom nesiahnu Londýnčania, vyberie si inú destináciu.

Kean je nespokojný

Mladík Moise Kean, ktorý v lete prestúpil z Juventusu Turín do Evertonu, je vraj v Liverpoole nespokojný a hovorí sa o jeho možnom odchode. Kean má navyše aktuálne problémy aj s disciplínou, čo mu nepridáva na pohode.