Main Content

Inter Miláno chce získať ofenzívnu hviezdu Chelsea

piatok, 8. november 2019 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Inter Miláno
Inter Miláno | zdroj: S7

Olivier Giroud je nespokojný, že v Chelsea vysedáva na lavičke. Záujem o jeho služby má taliansky Inter. K transferu by mohlo dôjsť už v januári.

Olivier Giroud je v londýnskej Chelsea v tejto sezóne prehliadaný. Frank Lampard, tréner mužstva, hovorí, že s ním stále počíta a cení jeho prínos pre mužstvo, ale faktom je, že francúzsky majster sveta nastupuje sporadicky až vôbec.

Olivier Giroud (vpravo)
Olivier Giroud (vpravo) | zdroj: TASR

Dôvod je prostý. Vynikajúce výkony podáva talentovaný Angličan Tammy Abraham, ktorý sa pod vedením Lamparda chytil a je členom základnej zostavy. Okrem toho, keď na pár minút nastúpi Belgičan Michy Batshuayi, dokáže skórovať prakticky z ničoho.

Giroud je teda na Stamford Bridge útočníkom číslom tri. Preto rozmýšľa o odchode. „Giroud je pod drobnohľadom talianskeho Interu Miláno,“ informuje zdroj menom Le Figaro. „33-ročný zakončovateľ sa prestupu nebráni.“

„Giroudova zmluva vyprší v lete, a teda sa stane voľným hráčom,“ dodáva Le Figaro. Ak ho Modrí nepredajú v zimnom prestupovom okne, už na ňom nezarobia. Novú zmluvu totiž Giroud v Londýne nepodpíše.