Main Content

TRANSFER NEWS (8.11.): Mbappé do Liverpoolu a Salah do Realu?

piatok, 8. november 2019 11:24 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona sleduje Aubu

Kapitán Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang je v hľadáčiku FC Barcelona. Vedenie Kanonierov nechce o odchode gabonského kanoniera ani len počuť, ale Katalánci vedia byť vo svojich prestupových snahách vytrvalí.

Haaland si ešte počká

Vo veľkom sa špekuluje o odchode Erlinga Brauta Haalanda z rakúskeho Red Bull Salzburg. Transfer tohto zázračného nórskeho útočníka ale nebude otázkou dňa, pretože RBS chce, aby hráč ešte mierne futbalovo vyrástol.

Koeman skôr ako Gallardo

Ak Ernesto Valverde skončí na lavičke FC Barcelona, na jeho miesto sú dvaja adepti. Tréner holandskej reprezentácie Koeman a pomerne neznámy kormidelník argentínskeho River Plate Gallardo. Favoritom je však Ronald Koeman.

Emery sa nebojí

Lodivod Arsenalu Unai Emery nechce komentovať, do akej miery je jeho práca na Emirates Stadium ohrozená. Španielsky kormidelník sa nevyjadril ani k tomu, že by ho mohol nahradiť José Mourinho. Hovorí, že trénerom je on.

Wenger má pole position

Ak by mal Bayern Mníchov oznámiť nového trénera v týchto dňoch, koučom Bavorov by sa údajne stal Arsene Wenger. Skúsený francúzsky kormidelník je po konci v londýnskom Arsenale bez práce a FCB hľadá vhodného nástupcu Nika Kovača.

Mbappé miesto Salaha?

Liverpool pripravuje megaprestup francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého z francúzskeho PSG. Mbappé by vraj mohol prísť na Anfield Road za 215 miliónov libier. Tento transfer by ale mohol znamenať odchod Mohameda Salaha do Realu Madrid.