Main Content

TRANSFER NEWS (7.11.): Mbappé do Liverpoolu? Gallardo trénerom Barcelony?

štvrtok, 7. november 2019 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool v hre o Mbappého

Liverpool, úradujúci víťaz Ligy majstrov, je ďalším klubom, ktorý sa zapojil do prestupového boja o francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého z Parížu Saint-Germain. Vedenie PSG je už otrávené tým, že ich mladík je stále spájaný s ostatnými veľkoklubmi.

Pedro uvažuje nad odchodom

Španiel Pedro Rodriguez by mohol v januárovom prestupovom období opustiť londýnsku Chelsea. V metropole Spojeného kráľovstva je spokojný, ale problémom je, že pod vedením Franka Lamparda sa dostáva na ihrisko len sporadicky.

AC Miláno chce Xhaku

Po tom, čo bol Granit Xhaka v Arsenale zbavený kapitánskej pásky sa otvorene hovorí o jeho trvalom odchode z klubu. Útočiskom pre tohto švajčiarskeho reprezentanta by mohla byť talianska liga, chce ho získať AC Miláno.

Gallardo koučom Barcelony?

Okrem Ronalda Koemana patrí medzi favoritov na post trénera FC Barcelona Marcelo Gallardo. Gallardo, ktorý v Európe nie je príliš známy, robí veľmi dobrú prácu v argentínskom River Plate. Koučom Barcy vraj môže byť od januára.

Matič môže odísť

Srbský stredopoliar Nemanja Matič je nerád, že pod vedením trénera Solskjaera vysedáva v Manchestri United na lavičke náhradníkov. Zvažuje odchod inam, pričom klub mu vraj v odchode brániť nebude.

Guardiola nevylúčil Taliansko

Španielsky tréner Pep Guardiola sa nerád vyjadruje k svojej budúcnosti, pričom opakuje, že momentálne je koučom Manchestru City. Niekdajší lodivod Bayernu či Barcelony však naznačil, že by sa v budúcnosti nebránil pôsobeniu v talianskej Serie A.