Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovan - Wolverhampton: Nezaslúžili sme si to

piatok, 25. október 2019 06:59 | Autor: TASR

Ján Kozák ml., Nuno Espírito Santo
Ján Kozák ml., Nuno Espírito Santo | zdroj: TASR

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava prehrali vo svojom treťom vystúpení v skupinovej fáze Európskej ligy s účastníkom Premier League Wolverhamptonom napriek kvalitnému výkonu 1-2. Prinášame vám súhrn hlasov hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase /zdroj: RTVS, TASR/:

Ján Kozák ml., tréner Slovana: "Odohrali sme nešťastný zápas, nezaslúžili sme si prehrať. Urobili sme isté chybičky a súper ich potrestal. Brankár súpera predviedol skvelé zákroky. Sme sklamaní, chýbalo trochu šťastia a o niečo viac dobrých riešení. Aspoň bod sme si zaslúžili. Sme na dobrej ceste, odohrali sme vyrovnaný zápas s mužstvom z Premier League. Musíme makať, aby ďalšie zápasy boli ešte lepšie."

Nuno Espírito Santo, tréner Wolverhamptonu: "Sme šťastní, hráči podali dobrý výkon a po otočení výsledku sme zvíťazili. V prvom polčase sme trpeli, tam nie som spokojný, ale v druhom sme sa zlepšili a sme naozaj šťastní. Potešili sme našich fanúšikov, ktorí tu nemohli byť. Je to pozitívny výsledok a ideme ďalej. Atmosféra bola hlučná a bolo lepšie, že sa nehralo pred prázdnymi tribúnami. Dôležité je, aby tá mládež vedela, prečo tu mohla byť, a že rasizmus nemá vo futbale miesto."

Vernon de Marco, obranca Slovana: "Za predvedený výkon sme si zaslúžili minimálne remízu. Prvý polčas sme zvládli veľmi dobre, v druhom sme mali problémy. Bol to ťažký zápas. Pred penaltou tam trochu bol kontakt, on spadol, rozhodca to mohol aj nemusel odpískať. Ideme ďalej bojovať."

Dominik Greif, brankár Slovana: "Podali sme v oboch polčasoch dobrý výkon, nezaslúžili sme si prehrať. Keď hrajú väčšie kluby proti menším, aj keď sa natrápia, tak dokážu uspieť. V stredu sa to potvrdilo v dueli Ligy majstrov medzi Slaviou Praha a Barcelonou. Deti z celého Slovenska dnes vytvorili fantastickú atmosféru, mal som zimomriavky."

Andraž Šporar, útočník Slovana: "Pri oboch góloch sme spravili veľké chyby, ktoré sa dnes na európskej úrovni nerobia. Máme však pred sebou ešte tri zápasy, všetko je otvorené."

Jurij Medveděv, obranca Slovana: "Musím byť úprimný. Bol to asi náš najlepší zápas po hernej stránke. Odohrali sme vyrovnanú partiu s tímom z Premier League. Ale šťastie sa nám otočilo chrbtom. Súper nemal ani šance a dal nám dva góly. Bohužiaľ."