Main Content

Tottenham Hotspur chce v zime posilu za 70 miliónov libier

utorok, 15. október 2019 12:20 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Kohúti mali výborný štart do nového ročníka, ale v uplynulých týždňoch majú niekoľko problémov a začínajú strácať dôležité body. To je jedným z dôvodov, prečo sa Spurs chcú po začiatku januárového transferového okna posilniť.

Totenham Hotspur patril v letnom prestupovom období medzi favoritov na získanie ospevovaného Bruna Fernandesa, ale Kohúti nakoniec príchod tejto posily z portugalského Sportingu Lisabon nedokázali dotiahnuť. Fernandes prísť chcel, padlo to na dohode so Sportingom.

V zime by malo podľa dostupných informácií dôjsť k ďalšej snahe o angažovanie tohto produktívneho stredopoliara. „Tottenham sa ma snažil získať viacero krát. Všetko mi vyhovovalo, ale Sportingu sa nezdala prestupová čiastka. Rešpektoval som to,“ povedal hráč v lete.

Denník A Bola tvrdí, že Kohúti chcú v prestupovej snahe pokračovať. „Spurs budú v januári späť v hre o Bruna Fernandesa, tento raz Sportingu Lisabon núkajú rovných sedemdesiat miliónov libier. Fernandes by mal dlhodobo nahradiť Christiana Eriksena.“

V severnom Londýne sa očakáva netradične ručné zimné prestupové obdobie. Hovorí sa o odchodoch mien ako Eriksen, Alderweireld či Vertonghen. Na strane druhej, spomína sa nákup Bruna Fernandesa a v hre by mal byť aj Paulo Dybala z Juventusu Turín.