Main Content

Arsene Wenger: Eden Hazard nenahradí Cristiana Ronalda

piatok, 11. október 2019 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Florentino Peréz a Eden Hazard
Florentino Peréz a Eden Hazard | zdroj: TASR

Arsene Wenger v poslednom období hovorí o viacerých témach, pričom aktuálne sa zameral na problematiku Edena Hazarda v Reale Madrid. Francúzsky kouč si nemyslí, že by mohol tento Belgičan nahradiť Cristiana Ronalda.

Eden Hazard prakticky od prvého dňa v Reale Madrid čelí porovnávaniam s Cristianom Ronaldo. Niet sa čo čudovať, Biely Balet za jeho služby zaplatil 100 miliónov. Očakávania sú vysoké, ale Belgičan ich zatiaľ nedokázal úplne naplniť.

„Eden Hazard bude odpoveďou pre Real Madrid, ale nenahradí Cristiana Ronalda, to je isté už teraz," začal skúsený tréner Arsene Wenger pre beIN Sports. „Nedá 50 gólov za rok. A to kvôli aktuálnemu štýlu Realu.“

„Real potrebuje ďalšieho strelca, pretože Benzema má 32 rokov. Ak by pri ňom hral niekto mladší a dával góly, mohlo by sa im dariť viacej,“ polemizuje bývalý kormidelník Arsenalu.

„Eden Hazard je výnimočný futbalista, ktorý vytvára šance a niekedy ich zakončuje. Predovšetkým vo veľkých zápasoch. Nebojí sa nikoho. Myslím si, že Real ešte nevidel skutočného Hazarda. Nie je v ideálnej fyzickej forme. Preto si myslím, že čoskoro zistia, aký je tento hráč v skutočnosti,“ zakončil Wenger.