Main Content

Manchester United chce získať veľké meno do obrany

piatok, 11. október 2019 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Vedenie Manchestru United nie je spokojné s prácou viacerých hráčov, pričom jedným z problémov je defenzívna činnosť. Šéfovia Devils by chceli nového obranného partnera pre Harryho Maguirea. 

Manchester United v lete získal niekoľko zaujímavých mien ako napríklad Daniel James, Harry Maguire či Aaron Wan-Bissaka. Red Devils ale ďaleko zaostávajú za očakávaniami a ak sa rýchlo nepreberú, nielen, že sa nevrátia do Ligy majstrov, ale nebudú hrať ani európske poháre.

Klub vie, že tím dáva málo gólov, ale problém je taktiež v obrane. To je dôvod, prečo šéfovia Diablov hľadajú vhodného adepta do obrany. Muža, ktorý by vytvoril s Harrym Maguireom jednu z najlepších stopérskych dvojíc na svete.

Spomínaným mužom by mal byť Kalidou Koulibaly. Informuje o tom plátok Express. „Manchester United bol spájaný už s niekoľkými stopérmi. Ideou je nájsť partnera pre Harryho Maguirea.“

„United chceli pôvodne Rubena Diasa z Benficy, ktorý má aktuálne blízko k Manchestru City. Preto sa Diabli sústreďujú na Kalidoua Koulibalyho z SSC Neapol. Senegalčan je hlavným prestupovým cieľom Manchestru,“ píšu britskí novinári.