Main Content

TRANSFER NEWS (7.10.): Skončí Solskjaer v Manchestri United?

pondelok, 7. október 2019 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer a Marcus Rashford (vľavo)
Ole Gunnar Solskjaer a Marcus Rashford (vľavo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dembele bližšie United

Útočník Moussa Dembele je vraj bližšie a bližšie odchodu do Manchestru United. Zakončovateľ z francúzskeho Olympiqueu Lyon je naklonený transferu do anglickej Premier League a Diabli súrne potrebujú kanoniera.

Pulišič na hosťovanie?

Americký reprezentant Christian Pulišič sa nedokáže naplno presadiť v londýnskej Chelsea a doposiaľ sa ani úplne neadaptoval na anglickú Premier League. Pulišič vraj začína zvažovať januárový odchod na hosťovanie.

Ranieri tréner AC?

AC Miláno je naďalej vo výsledkovej aj hernej kríze, pričom klubové vedenie hľadá nového trénera. Stať by sa ním vraj mohol Claudio Ranieri, skúsený lodivod, ktorý napríklad v roku 2016 vyhral s Leicestrom City Premier League.

Spokojnosť s Willianom

Brazílčan Willian síce od Chelsea stále nedostal nový kontrakt, ale tréner Frank Lampard povedal, že je s jeho výkonmi veľmi – veľmi spokojný. To znamená, že je reálna šanca, že „Will“ na Stamford Bridge kontrakt podpíše.

Jovič má problémy

Srbský mladík Luka Jovič, ktorý v lete prestúpil z Frankfuru do Realu Madrid, nastupuje v Španielsku len zriedka a aktuálne vypadol zo srbskej reprezentácie. Ak to takto bude pokračovať ďalej, je reálne, že sa začne obzerať po zmene dresu.

Dokedy má OGS čas?

Tréner Ole Gunnar Solskjaer hovorí, že Manchester United je na dlhej a náročnej ceste, pričom sa vraj posúva vpred, ale faktom je, že Red Devils hrajú najhoršie za posledné roky. Ak to bude takto pokračovať ďalej, Nór čoskoro dostane výpoveď.