Main Content

Juventus Turín chce získať jednu z najväčších hviezd Premier League

štvrtok, 3. október 2019 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Juventus Turín logo
Juventus Turín logo | zdroj: S7

Tréner Juventusu Turín Maurizio Sarri sa stále snaží zlepšiť svoj súčasný tím, preto v predstihu hľadá nové posily. Talian si vyhliadol svojho bývalého zverenca.

Maurizio Sarri by chcel získať N´Gola Kantého z londýnskej Chelsea. „Sarri chce opäť spolupracovať s Kantém. Tento raz v Juventuse. Bývalý kouč Chlesea povedal viceprezidentovi Juve Pavlovi Nedvědovi, že Kanté je preňho najlepší záložník v Európe,“ prináša informácie anglický denník Daily Mail.

Ngolo Kante
Ngolo Kante | zdroj: TASR

Faktom je, že N´Golo Kanté na svojej pozícii skutočne takmer nemá konkurenciu. Po odchode Edena Hazarda do Realu Madrid je podľa všetkého najväčšou hviezdou londýnskej Chelsea, ktorá o jeho odchode nechce ani počuť.

„Kombinácia Kantého, Pjaniča a Ramseyho by pre Sarriho bola ideálna. Juventus verí, že Francúz by bol k dispozícii za 70 miliónov libier,“ tvrdia britskí novinári. Táto čiastka by zrejme nestačila, Modrí nie tak dávno odmietli 90 miliónov od PSG.

Okrem Juventusu a PSG sa o francúzskeho majstra sveta zaujíma aj Real Madrid, ktorý podľa niektorých médií stihol s Chelsea podpísať predbežnú dohodu. Tieto informácie ale potvrdené neboli.