Main Content

TRANSFER NEWS (20.9.): Zmení Sancho dres už v lete?

piatok, 20. september 2019 12:37 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

David Silva a Amerika?

David Silva, kapitán Manchestru City, údajne o rok alebo dva bude mať možnosť odísť do americkej Major League Soccer. Rád by ho do svojich radov získal Angličan David Beckham, ktorý je majiteľom nového klubu v Miami.

Real Madrid a José Mourinho

Aktuálna kríza v Reale Madrid nahráva trénerovi Josému Mourinhovi, ktorý sa netají tým, že by sa rád vrátil do španielskej metropoly, kde kedysi trénoval. Mourinho je aktuálne bez klubu a Realu pomaly, ale isto dochádza so Zidaneom trpezlivosť.

Levy bráni svoje nákupy

Majiteľ Tottenhamu Hotspur Daniel Levy nesúhlasí s kritikou svojej prestupovej politiky. Tento investor si myslí, že kroky, ktoré jeho klub robí sú správne a rovnako tak sú taktiež s ohľadom na budúcnosť.

Pochettino je spokojný

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino priznal, že je rád, že Christian Eriksen v letnom transferovom okne predsa len ostal v klube a taktiež ho teší, ako sa k celej veci dokázal Dán profesionálne postaviť.

Greenwood predĺži kontrakt

Talentovaný mladík Mason Greenwood je veľmi blízko k podpisu novej zmluvy s Manchestrom United. Odchovanec Red Devils je rád, že dostáva na Old Trafford priestor a klub v ňom vidí obrovský potenciál.

Sancho už v lete?

Objavili sa špekulácie, že Jadon Sancho by mohol odísť z Borussie Dortmund už počas nasledujúceho leta. Samotný anglický krídelník odmietol poprieť, že sa to môže stať. Veľký záujem o jeho služby je v Premier League.