Main Content

Manchester City rieši problémy v obrane: Guardiola chce Škriniara

nedeľa, 8. september 2019 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar Manchester City
Milan Škriniar Manchester City | zdroj: TASR

Manchester City má problémy v obrane. Vyriešiť by ich vraj mohol v zimnom prestupovom období slovenský reprezentant Milan Škriniar. 

Manchester City rieši problémy v obrane. Anglickému majstrovi sa totiž zranil francúzsky stopér Aymeric Laporte a aktuálne sa špekuluje o tom, že by mohol Sky Blues chýbať niekoľko mesiacov. Laporte patril medzi členov základnej zostavy tímu Pepa Guardiolu.

Pep Guardiola nedávno priznal, že klub nemal v lete financie na príchod nového stopéra. Vzniknutá situácia mu preto nehrá do karát. Objavili sa informácie, že Man City by mohol v januári priviesť posilu do obranných radov. 

A mal by ňou byť Milan Škriniar. „Manchester City chce v januárovom prestupovom období priviesť stopéra, pričom cieľom anglického majstra je Milan Škriniar, ktorého klub neúspešne vábil už v letnom transferovom okne,“ informuje v reporte CalcioMercato.

24-ročný Slovák patrí medzi členov základnej zostavy trénera Interu Miláno Antonia Conteho a neočakáva sa, že by ho čierno-modrí minimálne do konca tohto ročníka predali. Ak by k tomu skutočne malo dôjsť, „Škrinka“ by sa údajne mohol stať najdrahším obrancom histórie.