Main Content

Prezident La Ligy Tebas: Chcem späť Ronalda aj Mourinha

sobota, 7. september 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

José Mourinho je momentálne analytikom televízie Sky Sports a Cristiano Ronaldo je útočníkom Juventusu Turín. Ktovie, dokedy to bude platiť.

Cristiano Ronaldo prežil najlepšie roky kariéry v Reale Madrid, kde pôsobil v rokoch 2009 až 2018. Vyhral ligu, Copa del Rey, Ligu majstrov, Zlatú loptu, Zlatú kopačku. A vo vymenovávaní jeho úspechov môžeme týmto štýlom pokračovať do rána.

CR7 je však hráčom Juventusu Turín a nepredpokladá sa, že sa ešte niekedy do La Ligy vráti. Aj keď, nikdy nehovorte nikdy. José Mourinho zas ako jeden z mála dokázal v La Lige vzdorovať Barcelone, ktorá je v poslednej dekáde takmer neomylná.

Keď bol trénerom Realu Madrid, vyhral titul a predovšetkým zápasy El Clásico už ani nepripomínali futbal ale obrovskú spoločenskú udalosť s príchuťou veľkej rivality. The Special One momentálne nemá klub a pôsobí ako analytik televízie Sky Sports.

Na adresu tohto portugalského dua sa vyjadril prezident španielskej najvyššej súťaže La Liga Javier Tebas. „Bol by som rád, keby sa vrátili. Keby sa Cristiano Ronaldo vrátil do La Ligy a keby sa José Mourinho stal trénerom španielskej reprezentácie.“

Faktom je, že v posledných dňoch sa objavili špekulácie, že Mourinho čaká na koniec Zinedinea Zidanea v Reale Madrid.