Main Content

Dvojica hviezd Juventusu sa nezmestila na súpisku pre Ligu majstrov

streda, 4. september 2019 12:47 | Autor: TASR

Mario Mandžukič
Mario Mandžukič | zdroj: TASR

Turín 4. septembra (TASR) - Chorvátsky futbalový útočník Mario Mandžukič sa nezmestil na súpisku Juventusu Turín pre nový ročník Ligy majstrov. Kouč "starej dámy" Maurizio Sarri medzi zakončovateľmi uprednostnil Gonzala Higuaina, ktorý sa gólovo presadil v 2. kole talianskej Serie A proti Neapolu a má za sebou vydarenú prípravu.

Okrem Mandžukiča sa na súpisku pre LM nevošiel ani nemecký stredopoliar Emre Can. Ten od svojho príchodu z anglického Liverpoolu nenaplnil potenciál a klub na jeho miesto priviedol Adriena Rabiota. Oboch hráčov sa vedenie talianskeho šampióna neúspešne snažilo počas letného prestupového obdobia predať. Informáciu priniesol portál goal.com.

Emreho Cana informácia o vynechaní z kádra nemilo prekvapila. "Bolo pre mňa mimoriadne šokujúcim zistením, že si nezahrám v Lige majstrov. Počas uplynulého týždňa mi totiž hovorili niečo iné. V klube som zostával aj preto, že som mal šancu zahrať si Ligu majstrov," citovala nemeckého reprezentanta agentúra DPA.

Canovi počas týždňa telefonoval nový tréner Juventusu Maurizio Sarri a informoval ho o nezaradení na súpisku, pričom neuviedol žiaden dôvod. "To ma podráždilo a nahnevalo," priznal 25-ročný stredopoliar.