Main Content

TRANSFER NEWS (31.8.): Prestupová sága okolo Neymara hraničí so šialenstvom

sobota, 31. august 2019 07:35 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Šialená Neymarova sága

Katalánske rádio informovalo, že Barcelona ukončila snahu o získanie Neymara, pretože PSG požadovalo príliš veľa, ale L´Equipe a BR Football v tom istom čase informovali, že obchod bude čoskoro oficiálne potvrdený. V tomto bode nikto presne nevie, kde je pravda.

United prišiel o obrancov

Manchester United v závere letného prestupového obdobia neprišiel iba o čilského útočníka Alexisa Sancheza, ktorý odišiel do Interu Miláno, ale aj o krajného beka Mattea Darmiana, ktorého si vybrala Parma a rovnako tak o Chrisa Smallinga, ktorý zamieril do AS Rím. 

Mladík do Nemecka

O čom sa dlhé dni špekulovalo je oficiálne potvrdené. Talentovaný obranca z barcelonskej akadémie La Masia Miranda opustil FCB a zamieril do nemeckej Bundesligy, kde sa so Schalke 04 dohodol na dvojročnom hosťovaní.

Eriksen nepôjde nikam

K dnešnému dňu vyzerá, že dánsky stredopoliar Christian Eriksen ostane v Tottenhame Hotspur. A to aj napriek tomu, že sa o jeho služby eminentne zaujímajú Real Madrid, Juventus Turín a aktuálne aj parížske PSG. 

Kloppovi záleží na talente

Trénerovi Liverpoolu FC Jurgenovi Klopovi nie je ľahostajná situácia okolo talentovaného mladíka Bobbyho Duncana, ktorého agent obvinil The Reds, že sa snažia zničiť jeho futbalovú budúcnosť. Duncan je bratrancom Stevena Gerrarda.

Hlúposti a vyčerpanie

Ako vidieť, niektorí futbaloví tréneri majú úž plné zuby letného prestupového obdobia. Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde povedal, že sa nevie dočkať, kedy sa okno zavrie, pričom kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino hovorí o tom, že niektoré prestupové špekulácie sú hlúposťami.