Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (21.8.): Nové zmluvy pre opory Arsenalu?

streda, 21. august 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Alexandre Lacazette
Alexandre Lacazette | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa snažil získať Stevena Bergwijna z PSV, ale v tomto prestupovom boji neuspel. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Aj napriek tomu, čo bolo niekoľkokrát povedané, Real Madrid sa v závere prestupového obdobia bude pokúšať získať Paula Pogbu. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce v dlhodobom horizonte priviesť Jadona Sancha z Borussie Dortmund. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Xherdan Shaqiri je síce nespokojný so svojou pozíciou v Liverpoole, ale nevzdáva sa. Povedal, že sa musí upokojiť a zistiť, aké riešenie bude pre neho najlepšie. (Sky Sports)

CHELSEA: V závere prestupového obdobia stále nie je jasné, či belgický útočník Michy Batsuhayi ostane v Chelsea alebo odíde na hosťovanie. (Sky Sports)

CHELSEA: Chelsea v tejto sezóne prehrala, remizovala a prišla o trofej, ale fanúšikovia aj vedenie dáva trénerovi Lampardovi čas. (Sky Sports)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Emery povedal, že klub pracuje na nových zmluvách pre Lacazettea a Aubameyanga. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Tréner Pochettino hovorí, že jeho prácou je zlepšovať hráčov, ktorých má a ak budú chcieť odísť a on si bude myslieť, že je to pre nich dobrý krok v kariére, nebude im brániť. (Sky Sports)