Main Content

TRANSFER NEWS (15.8.): Získa AS Rím dvojicu hráčov z Premier League?

štvrtok, 15. august 2019 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Dejan Lovren
Dejan Lovren | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis do Serie A?

Čilský útočník Alexis Sanchez sa v minulej sezóne trápil v drese Manchestru United. Následne predvádzal výborné výkony na Copa América. Aktuálne sa vo veľkom jeho meno spája s odchodom do talianskej Serie A, záujem má AS Rím.

Lovren a AS?

AS Rím nechce len Alexisa Sancheza z Manchestru United, ale Vlci by v závere prestupového obdobia radi dotiahli aj chorvátskeho stopéra Dejana Lovrena. Lovren je hráčom Liverpoolu FC, ale momentálne je treťou až štvrtou voľbou trénera Kloppa na stopérsky post.

Sturridge na lane Turkov

Daniel Sturridge, ktorý je od letného odchodu z Liverpoolu bez zmluvy, pravdepodobne neodíde do španielskej La Ligy, ako sa pôvodne očakávalo. Interes o jeho služby totiž prejavili turecké kluby Trabzonspor a Besiktas.

Puig by mal odísť

Mladík Riqui Puig je posledné dni spájaný s hosťovaním v španielskej La Lige, pričom stále viac a viac vyzerá reálnejšie, že Barcelona pošle svojho talentovaného mladíka na rok preč, aby pravidelne hrával. Interes má niekoľko klubov.

Dnes sa môže rozhodnúť

Dnes je v Londýne na programe konferencia európskej asociácie futbalových klubov, kde by sa mali stretnúť aj zástupcovia PSG a FC Barcelona, pričom očakávajú sa ďalšie rokovania v ságe Neymar. Práve dnešný deň môže byť kľúčový z hľadiska ďalšej kariéry brazílskeho útočníka.

Bayern sa vráti

Objavili sa informácie, podľa ktorých sa vedenie Bayernu Mníchov rozhodlo, že v letnom prestupovom období už nebude bojovať o nemeckého reprezentanta Leroya Saného, ale vráti sa poňho v zimnom transferovom okne. Manchester City situáciu nekomentoval.