Main Content

Hlasy po postupe Slovana do baráže o účasť v Európskej lige

streda, 14. august 2019 06:44 | Autor: TASR

Ján Kozák ml.
Ján Kozák ml. | zdroj: TASR

ŠK Slovan Bratislava zvíťazil v utorkovom odvetnom zápase 3. predkola Európskej ligyv Dubline nad FC Dundalk (3:1) a postúpili do baráže o účasť v skupinovej fázy Európskej ligy, v ktorej si zmerajú sily s gréckym PAOK. Prinášame vám súhrn  hlasov hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase:

Ján Kozák ml., tréner Slovana: "Bol to ťažký zápas, bolel nás. Hrali proti sebe dobré mužstvá, domáci išli na 200 percent. Kľúčový moment bol keď Greif chytil pokutový kop, lebo inak sme sa mohli dostať do problémov. V druhom polčase bol súper lepší, treba oceniť jeho kvality. Ale hlavné je, že sme vybojovali postup. Čaká nás PAOK, bude to skvelý zápas a neviem, koľko hráčov už takýto veľký duel niekedy hralo. Ale pre toto hrajú futbal a veľmi sa na to tešíme."

Andraž Šporar, útočník Slovana: "Hrali sme dobre, aj keď sme v druhom polčase poľavili. Ale dokázali sme, že sme lepší ako Dundalk. Teším sa na PAOK, chceme ukázať, že na Tehelnom Poli sme silní."

Dominik Greif, brankár Slovana: "Pri pokutovom kope som riskol stred bránky, vyšlo to. Súper hral agresívne, bol to ťažký zápas. Hralo sa s ťažkými loptami, preto som ich veľakrát boxoval. Som rád, že sme to zvládli."