Main Content

TRANSFER NEWS (10.8.): Dvojica hráčov na odchode z Manchestru United

sobota, 10. august 2019 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Juventus chce Pogbu

Po skončení prestupového okna v Anglicku pokračujú európske veľkokluby v boji o hráčov z Premier League. Juventus Turín by veľmi rád do konca augusta získal francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United. Hráč dres zmeniť chce.

Alexisov odchod?

Skončiť v Manchestri United by v najbližších dňoch mohol aj čilský reprezentant Alexis Sanchez. Dlhodobo kritizovaný útočník je spájaný s odchodom do talianskej Serie A, konkrétne do AS Rím, ktorý hľadá nového kanoniera.

Moura 2024

Brazílčan Lucas Moura potvrdil, že je spokojný v londýnskom Tottenhame a pred štartom nového ročníka podpísal s Kohútmi nový kontrakt. Podpísaná zmluva bude platiť do roku 2024. Spokojný je Moura aj klubové vedenie.

Perišič do Mníchova?

Po tom, čo sa Leroy Sané z Manchestru City zranil, Bayern Mníchov otočil svoju pozornosť na chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča. Perišič je aktuálne hráčom talianskeho Interu Miláno, ale Bavori vraj chystajú ponuku, ktorá sa bude odmietať len ťažko.

Hosťovanie pre Kuba?

V tomto momente stále nie je isté, či japonský talent Takefusa Kubo ostane v prvom tíme Realu Madrid, strávi sezónu v rezervnom mužstve alebo odíde na hosťovanie do jedného z klubov v najvyššej španielskej lige.

Nahnevaný Rakitič

Chorvátsky vicemajster sveta Ivan Rakitič je nahnevaný, že je jeho meno stále spájané s možným odchodom z FC Barcelona. Samotný hráč nikdy nepovedal, že chce Camp Nou opustiť, pričom je plne sústredený na katalánsky veľkoklub.