Main Content

Paulo Dybala opúšťa Juventus. Prestupuje do Premier League za 70 miliónov

streda, 7. august 2019 08:59 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Odchod Paula Dybalu z Juventusu Turín do Manchestru United bol na spadnutie. Red Devils ale Argentínčana dotiahnuť nedokázali. Kanonier zo Serie A avšak predsa len bude hrávať v Premier League. Sťahuje sa do Londýna.

Iba pred pár dňami padol odchod Dybalu do Manchestru United. La Joya nemal záujem hrať na Old Trafford Európsku ligu a klub vraj nebol ochotný vyhovieť jeho platovým požiadavkám. Argentínsky reprezentant aj napriek tomu končí v talianskej Serie A.

Siahol po ňom finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur. O prestupe informujú renomované svetové denníky, pridáva sa aj anglická televízia Sky Sports, ktorá o tom informovala v noci. "Tottenham sa dohodol s Juventusom Turín na prestupe Paula Dybalu za 64,4 milióna libier." To je v prepočte približne sedemdesiat miliónov eur.

Aktuálne sa musia Spurs dohodnúť s hráčom na zmluve, ale neočakáva sa, že by sa jednalo o problematickú položku. "Príchod Dybalu znamená možnosť odchodov Christiana Eriksena a Dannyho Rosea," doplňuje Sky Sports.