Main Content

Kapitán Messi: Neľutujem, čo som povedal a poviem to opäť

pondelok, 5. august 2019 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Lionel Messi sa pred začiatkom novej sezóny prihovoril takmer 99 tisíc fanúškom na štadióne Camp Nou. Ako kapitán mužstva hovorí o potrebe súdržnosti.

Minulý rok o tomto čase Messi povedal, že Barcelona prinesie na Camp Nou späť trofej pre víťaza Ligy majstrov. Mala k tomu našliapnuté, ale prišiel skrat v odvete semifinále s Liverpoolom a bolo po sne.

„Po minulej sezóne je náročné čokoľvek povedať. Ale nič neľutujem a poviem to znova. Stojím za týmito hráčmi aj za týmto realizačným tímom. Spoločne sa ideme pobiť o to, aby sme vyhrali všetko,“ začal Messi.

„Minulá sezóna skončila s horkastou príchuťou, ale mali by sme oceniť La Ligu. Vyhrali sme ôsmy titul za posledných jedenásť rokov. Je dôležité, aby sme docenili triumfy v lige, ktoré sa nám podarili,“ myslí si argentínsky reprezentant.

Už druhý rok je rodák z mesta Rosario prvým kapitánom FC Barcelona. Pásku prebral po Andrésovi Iniestovi. „Tento klub vždy bojuje o všetko a nasledujúci ročník nebude iný. Sme oddýchnutí a plní očakávaní,“ zakončil.