Main Content

TRANSFER NEWS (1.8.): José Mourinho trénerom Valencie?

štvrtok, 1. august 2019 08:06 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Solskjaer nechce špekulovať

Aj keď je výmena Romelu Lukaku – Paulo Dybala medzi Manchestrom United a Juventusom Turín na spadnutie, tréner Red Devils Ole Gunnar Solskjaer nechce podporovať prestupové špekulácie. „Nie som tu na to, aby som hovoril o fámach a špekuláciách, ktoré sa týkajú hráčov iných klubov. Ale áno, pracujeme na dvoch príchodoch. To som už ale povedal.“

United sledujú Umtitiho

Le 10 Sport píše, že Manchester United obnovil svoj záujem o francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho, ktorý už nemá zdravotné problémy a pripravuje sa na novú sezónu v drese FC Barcelona. Red Devils robia, čo môžu aby skvalitnili svoju defenzívnu formáciu. 

Higuaín na lane AS Rím

Agent Gonzala Higuaína začal rokovania s AS Rím o prestupe jeho klienta do večného mesta. Higuaín sa po hosťovaní v Chelsea vrátil do Juventusu Turín, kde však bude prinajlepšom patriť medzi hráčov na lavičke náhradníkov.

Mourinhov návrat?

José Mourinho by sa mohol stať novým trénerom španielskej Valencie. Píše o tom plátok menom Libertad. Mourinho je po konci v Manchestri United na konci minulého roka bez práce a nová sezóna čoskoro začne. 

Koscielny na odchode

Protestujúci obranca Arsenalu Laurent Koscielny by mohol odísť už pred koncom tohto týždňa. Záujem o jeho služby má Rennes. Koscielny by sa návratu do Francúzska nebránil, hlavne chce, aby už nehral za Arsenal.

Pochettino nerieši prestupy

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino povedal, že nerieši prestupy spojené so svojím kádrom. Argentínsky kouč dodal, že sa snaží, aby svojich hráčov čo najviac zlepšil a urobil z nich lepších futbalistov.