Main Content

TRANSFER NEWS (24.7.): Neymar a Real alebo Juve? Pogba do Talianska?

streda, 24. júl 2019 08:40 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale musí odísť. Inak Pogba nepríde

Real Madrid má stále záujem o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United, ale hráč do španielskej metropoly nepríde, kým nebude predaný Gareth Bale. Dôvodom je prestupová čiastka a plat. Ekonomicky by to bolo komplikované.

Hráči do dohody o Pogbu

Nielen Real Madrid chce Paula Pogbu, záujem má aj Juventus Turín. Taliansky majster ale nechce poslať Manchestru United peniaze, ale hráčov. Písalo sa, že v hre sú Matuidi, Douglas Costa a Joao Cancelo. Momentálne je táto situácia v riešení.

Bitka o Neymara sa stupňuje

Prestupový boj o brazílskeho útočníka Neymara z PSG sa stupňuje. V hre už podľa dostupných správ nie len FC Barcelona, ale aj Juventus Turín a Real Madrid. Favoritom ale naďalej ostáva katalánsky gigant.

Dybala do Manchestru United?

Ak opustí Romelu Lukaku Manchester United, kormidelník Ole Gunnar Solskjaer by bol rád, keby vedenie získalo argentínskeho útočníka Paula Dybalu z Juventusu Turín, ktorý patrí medzi žiadaných hráčov na prestupovom trhu.

Džeko miesto Lukakua?

Ak bude Manchester United dlho váhať s predajom Romelua Lukakua, Inter Miláno sa na celý prestup takpovediac vykašle a pokúsi sa dotiahnuť príchod bosniackeho zakončovateľa Edina Džeka z konkurenčného AS Rím.

Rose a Juventus Turín?

Tréner Juventusu Turín Maurizio Sarri sleduje situáciu okolo krajného obrancu Dannyho Rosea. Rose je na odchode z anglickej Premier League, kde bol doteraz hráčom Tottenhamu Hotspur. Sarri ho má zmapovaného z minulého ročníka, keď pôsobil ako kouč Chelsea.