Main Content

TRANSFER NEWS (11.7.): Chelsea dá šancu talentu. Barcelona nemá peniaze

štvrtok, 11. júl 2019 08:40 | Autor: Jakub Vaverka

Michy Batshuayi
Michy Batshuayi | zdroj: Instagram Valencia

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea staví na mladíkov

Momentálne sa do Chelsea vrátilo množstvo futbalistov, ktorí strávili minulú sezónu na hosťovaniach. Nový tréner Frank Lampard dal jasne najavo, že v ďalšom ročníku bude stavať na mladíkoch viac ako jeho predchodcovia. Očakáva sa, že šancu by mali v riadnom ročníku dostať Mount, Abraham, Zouma, ale aj Batshuayi či dokonca Tomori.

Barca nemá peniaze

FC Barcelona zvažuje podľa denníka Marca pôžičku, pretože v tomto momente nemá dostatok financií na dotiahnutie prestupov Neymara a Antoinea Griezmanna. Griezmannova výkupná klauzula je pre Barcu problematickým bodom, pretože prioritou je návrat Neymara.

Neymar najviac v histórii

Marca píše, že návrat Neymara do FC Barcelona bude najdrahšou záležitosťou vo futbalovej histórii. PSG totiž požaduje od katalánskeho veľkoklubu viac ako 222 miliónov eur, a teda čiastku, za ktorú hráč do Paríža pôvodne prišiel. Oba kluby sú v tomto momente pomerne ďaleko od vzájomnej dohody.

Ceballos k Spurs?

Sky Sports informuje, že vedenie londýnskeho Tottenhamu Hotspur naďalej pracuje na získaní španielskeho reprezentanta Daniho Ceballosa. Ceballos je síce stále hráčom Realu Madrid, ale je reálne, že ak ostane v metropole Španielska, bude vysedávať na lavičke alebo sa nedostane ani do nominácie na zápas.

Lukakuov prestup sa blíži

Prestup belgického útočníka Romelua Lukakua je na spadnutie. Televízia Sky Sports potvrdila, že predstavitelia Interu Miláno sa nachádzajú v Anglicku, kde rokujú s Manchestrom United o uzavretí transferu. Lukaku dal viackrát jasne najavo, že by dres zmeniť chcel.

Pogba musí čakať

Real Madrid je podľa Goal.com stále v hre o Paula Pogbu, ale transfer francúzskeho stredopoliara z Manchestru United do kádra Los Blancos musí počkať, kým Real dokončí predaje Jamésa Rodrigueza, Garetha Balea a Isca. Jednoducho, momentálne na Pogbu v Madride nie sú financie ani miesto.