Main Content

TRANSFER NEWS (27.6.): Dve veľké posily pre SSC Neapol

štvrtok, 27. jún 2019 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Neapola
Futbalisti Neapola | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zaha chce ísť do Arsenalu

Wilfried Zaha by podľa Goal.com rád opustil londýnsky celok Crystal Palace, pričom tento zakončovateľ si vybral aj nové pôsobisko. Mal by ním byť konkurenčný Arsenal. Problémom však je, že Gunners si momentálne Zahu nemôžu finančne dovoliť.

Dvojica pre Neapol

Goal.com informuje, že taliansky klub SSC Neapol je blízko k získaniu kolumbijského záložníka Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid, ktorý by mal prísť na hosťovanie a gréckeho stopéra Kostasa Manolasa z konkurenčného AS Rím.

Ndombele najdrahším

Tanguy Ndombele sa podľa  Goal.com stane najdrahšou posilou v histórii Tottenhamu Hotspur. Ndombele má za sebou výborný ročník v drese francúzskeho Olympiqueu Lyon, pričom o jeho služby mal záujem veľký počet klubov.

Buffonov návrat?

Goal.com píše, že je reálne, že sa taliansky brankár Gianluigi Buffon vráti do Juventusu Turín, odkiaľ ako klubová legenda odišiel do Francúzska, kde mu ale príliš nevyšlo pôsobenie v milionárskom klube Paríž Saint-Germain.

Torreira do Talianska?

Lucas Torreira, ktorý nie je spokojný v Arsenale by sa podľa správ z  Goal.com mohol sťahovať späť do talianskej Serie A, kde pôsobil v Sampdorii Janov a na Apeninskom polostrove sa mu páčilo. Interes o jeho služby má AC Miláno.

Wan-Bissaka za 50M

Goal.com hlása, že Manchester United zaplatí londýnskemu Crystal Palace rovných päťdesiat miliónov libier za ospevovaného mladého obrancu Aarona Wan-Bissaku. The Eagles ho pod 50 miliónov predať odmietli.