Main Content

TRANSFER NEWS (26.6.): Skromnejší Neymar, liverpoolsky brankár či Gerrard

streda, 26. jún 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Gerrard trénerom Newcastlu?

Televízia Sky Sports tvrdí, že jedným z adeptov na post trénera Newcastlu United je Steven Gerrard. Niekdajší liverpoolsky kapitán a v súčasnosti kouč škótskeho klubu Glasgow Rangers. Gerrard túto možnosť zatiaľ nekomentoval.

Neymar bude brať menej

Neymar podľa denníka Marca súhlasil na päťročnej zmluve s Barcelonou, pričom zarábať by mal menej ako tomu bolo v Paríži. Výraznejšie menej, ale údajne mu to stojí za to, aby sa vrátil do Katalánska.

Cillessen vo Valencii

Barcelona začala predávať. Z metropoly Katalánska odchádza holandský brankár Jasper Cillessen, ktorý už po sezóne dal jasne najavo, že by chcel pravidelne chytávať. To by mu ale na Camp Nou nebolo dopriate. Jeho ďalším pôsobiskom bude Valencia.

Príde Liverpool o brankára?

Liverpool možno bude musieť doplniť svoj brankársky post. Dôvodom je záujem londýnskeho Crystal Palace o belgického brankára Simona Mignoleta. Belgičan je momentálne na Anfield Road dvojka popri Alissonovi Beckerovi. Informovala televízia Sky Sports.

Ndombele na odchode?

Denník Marca špekuluje, že talentovaný stredopoliar Tanguy Ndombele by mohol počas tohto letného prestupového obdobia odísť do Realu Madrid. Pripustiť to mal manažment Lyonu, kde momentálne pôsobí.

Spokojný Umtiti

Samuel Umtiti pre denník Marca povedal, že pôsobenie v Barcelone je jeho splneným snom a v Katalánsku je šťastný. Špekulácie o tom, že by mal zmeniť dres a zamieriť do anglickej Premier League, sa podľa všetkého nezakladajú na pravde.