Main Content

TRANSFER NEWS (20.6.): Jamés zrejme do Talianska, Dembélého budúcnosť známa

štvrtok, 20. jún 2019 08:46 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés a Neapol

Podľa Marca je Jamés Rodriguez krôčik od odchodu z Realu Madrid do SSC Neapol. Potvrdili to ja predstavitelia talianskeho klubu. Jamés sa po dvoch rokoch vrátil do Madridu z hosťovania v Bayerne Mníchov. Aj jeho anabáza v Neapole by mala byť hosťovaním.

Dembélé je nepredajný

Vedenie Barcelony má jasno, Ousmane Dembélé je nepredajný. Informáciu priniesol španielsky denník Marca. Francúzsky mladík bol spájaný s odchodom do Premier League či do Ligue 1, kde ho má sledovať PSG.

Gomes natrvalo

Sky Sports informuje, že portugalský reprezentant André Gomes je krôčik od trvalého odchodu z FC Barcelona. Gomes počas poslednej sezóny hosťoval v Premier League v liverpoolskom Evertone, pričom práve Karamelky by ho chceli získať na prestup.

Maguireho neistá budúcnosť

Podľa Sky Sports nie je isté, či obranca Harry Maguire nastúpi v budúcom ročníku Premier League v drese Leicestru City. Favoritom na jeho získanie je majster Manchester City, ale Líšky chcú za jeho služby minimálne 90 miliónov libier.

Lampard dnes

Dnes má bývalý anglický reprezentant Frank Lampard 41.narodeniny a Sky Sports informuje, že práve dnešok by mal byť dňom, kedy vedenie londýnskej Chelsea Lamparda potvrdí ako hlavného trénera The Blues. Lampard by mal s CFC podpísať trojročný kontrakt.

Felix dnes

Prestup Joaa Felixa z portugalskej Benficy Lisabon do španielskeho Atlética Madrid bude na základe reportov novinárov z denníka Marca potvrdený dnes. Felix bol dlhodobo spájaný s prestupom do Manchestru City. V Atléticu by mal ale dostať väčší priestor.