Main Content

TRANSFER NEWS (16.6.): Conte chce Cahilla. Coutinho a Chelsea? V PSG to vrie

pondelok, 17. jún 2019 10:33 | Autor: Jakub Vaverka

Gary Cahill
Gary Cahill | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar môže odísť

Prezidentovi Parížu Saint-Germain Nasserovi Al-Khelaifimu došla s Neymarom trpezlivosť. Jeho slová priniesol denník L'Equipe. Al-Khelaifi povedal, že už nebude v klube, v ktorom pracuje tolerovať hráčov s prehnanými hviezdnymi maniermi. PSG je podľa dostupných informácií pripravené predať Neymara.

Maddison nerieši prestup

Leicester City čelí veľkému záujmu o Jamesa Maddisona. 22-ročný mladík podáva v drese The Foxes výborné výkony, čo neušlo pozornosti Manchestru United. Samotný Maddison ale povedal, že špekulácie aktuálne nerieši. Jeho cena s pohybuje na úrovni 60 miliónov libier.

Coutinho do Chelsea?

S prekvapivou informáciou prišiel britský plátok Daily Express. Tvrdí, že stredopoliar FC Barcelona Philippe Coutinho by chcel opustiť Barcelonu a zamieriť do londýnskej Chelsea. Háčik je ale v tom, že The Blues majú počas najbližšieho roka zákaz prestupov.

Liverpool loví v Turecku

Liverpool loví v tureckej najvyššej súťaži. Vedenie šampióna Ligy majstrov sleduje stredopoliara Dorukhana Tokoza z BJK Besiktas. Fotomac hlása, že tohto 23-ročného defenzívneho záložníka si do kádra vyžiadal tréner LFC Jurgen Klopp.

Conte chce Cahilla

Tréner Interu Miláno Antonio Conte by chcel na San Siro doviesť svojho bývalého zverenca z Chelsea. Konkrétne sa jedná o anglického veterána Garyho Cahilla, s ktorým vyhral titul v Premier League. Informáciu priniesol Sport Mediaset.

Saliba do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal by mohol získať prvú posilu. Konkrétne sa jedná o iba osemnásťročného Williama Salibu, ktorý je hráčom francúzskeho Saint Etienne. Denník L'Equipe píše, že Arsenal mu ponúkol päťročný kontrakt. Vidí v ňom budúcnosť.