Main Content

Eden Hazard: Chcem sa stať najlepším futbalistom na svete

piatok, 14. jún 2019 11:25 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard je oficiálne hráčom Realu Madrid. Doterajší ťahúň Chelsea je šťastný, že je v španielskej metropole a chce byť najlepším futbalistom na svete.

28-ročný Belgičan prestúpil z Chelsea do Realu Madrid za 100 miliónov eur, pričom celková čiastka za jeho transfer sa môže vyšplhať nie na pôvodných 130 miliónov, ako sa písalo, ale až na 150 miliónov eur. Do úvahy sú brané rôzne výkonnostné bonusy ako napríklad trofeje či počet gólov.

Edena Hazarda predstavil klubový prezident Florentino Perez na Santiago Bernabeu pred 50 000 ľuďmi. Nasledovala tlačová konferencia, kde kapitán belgickej reprezentácie hovoril o svojej ďalšej kapitole v profesionálnej kariére. 

„Chcem sa stať najlepším futbalistom na svete. Najprv ale chcem byť súčasťou najlepšieho mužstva na svete,“ začal, pričom jeho slová prebral aj portál Irish Times. „Nie som Galáctico. Ale verím, že jedného dňa budem. Som Eden Hazard.“

„V Reale Madrid musíte vyhrávať tak často, ako sa len bude dať. Verím, že napíšem ďalšiu stránku v histórii Bieleho Baletu,“ povedal belgický ofenzívny univerzál. Hazard taktiež povedal, že keď Real Madrid bol jeho detským snom a to bol dôvod, prečo odišiel z Chelsea, kde bol po všetkých stránkach spokojný.