Main Content

Fanúšikovia Realu Madrid majú jasno: Chceme Mbappého!

piatok, 14. jún 2019 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Real Madrid počas tohto leta zatiaľ kúpil päť nových futbalistov, ale fanúšikovia stále nemajú dosť. Najnovšie od vedenia požadujú, aby získalo Kyliana Mbappého z PSG.

Včera Real Madrid odprezentoval Edena Hazarda svojim fanúšikom na štadióne Santiaga Bernabeua, na ktorý si našlo cestu približne 50 000 osôb. To je viac, ako bolo v minulom ročníku na štyroch domácich ligových stretnutiach Merengues.

Hazard, Jovič, Mendy, Militao a Rodrygo. Päť posíl, viac ako 300 miliónov. Prestavba Bieleho Baletu je reálna záležitosť, fanúšikovia sa tešia, ale stále nemajú dosť. Prezident Florentino Perez im dokázal, že zoženie koho, chce. Preto od neho očakávajú veľké veci.

„Chceme Mbappého, chceme Mbappého,“ píše denník ​Marca. „Fanúšikovia dali vedeniu jasný odkaz,“ domnievajú sa španielski novinári.

Ak by Real Madrid skutočne získal Kyliana Mbappého, ofenzívna sila Merengues by bola pravdepodobne najsilnejšia na svete. Biely Balet bol s Mbappém spájaný už niekoľkokrát, ale PSG ho odmietlo predať.

Parížania nechcú prísť o svoj obrovský talent a jedného z najsledovanejších hráčov súčasnosti. Predstavitelia francúzskeho majstra o jeho odchode odmietajú čo i len rokovať.