Main Content

TRANSFER NEWS (12.6.): Rakitič do Manchestru United?

streda, 12. jún 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Ivan Rakitič
Ivan Rakitič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Newcastle sa obáva

Denník The Sun prišiel informáciou, podľa ktorej sa vedenie Newcastlu United obáva, že španielsky tréner Rafael Benitez odíde preč. „Rafu“ má sledovať jeho bývalý klub Chelsea, ale počet záujemcov je vraj vyšší.    

Liverpool nechce Pepeho

Evening Standard tvrdí, že Liverpool sa zaujímal o Nicolasa Pepeho z LOSC Lille, ale už svoj interes ukončil. Pepe má 24 rokov a v Ligue 1 patrí medzi najlepších zakončovateľov. Očakáva sa, že Pepe v tomto prestupovom období zmení dres.

Isak na odchode z Dortmundu?

Alexander Isak by mohol odísť z Borussie Dortmund, píše španielsky denník Mundo Deportivo. 19-ročný mladík je nádejou švédskej reprezentácie, pričom v minulosti ho sledovali aj Barcelona a Real Madrid. Isak by sa mohol sťahovať do Realu Sociedad.

Robben rokuje s Laziom

Il Messaggeropíše, že holandský veterán Arjen Robben, ktorý bol spájaný s návratom do PSV či Groningenu, by mohol podpísať kontrakt s talianskym klubom Laziom Rím. Robben na konci sezóny skončil v Bayerne Mníchov a momentálne má 35 rokov.

Priskoro pre Wan-Bissaku?

Odchod Aarona Wan-Bissaku z Crystal Palace do Manchestru United môže padnúť na tom, že pre 21-ročného mladíka môže byť na tento prestup priskoro. Myslí si to niekdajší hráč Crystal Palace John Salako, ktorého slová priniesol portál Goal.

Rakitič a United?

Portál Sport.es informuje, že chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič môže počas prebiehajúceho letného prestupového obdobia opustiť FC Barcelona. Veľký záujem o jeho služby prejavil anglický celok Manchester United.